Alle ervaringen

"Zalige camping""

We verbleven maar 1 nacht op de camping op doorreis als fietstrekkers.
Het is een prachtige camping met een mooi ruim kampeerveld, kraaknet en smaakvol ingericht sanitair en een heel vriendelijk onthaal!

Philip en Ilse - 17-11-2017
"Uitsteken en dus zeker voor herhaling vatbaar""

Een heerlijke, zeer goed onderhouden, prettige camping met zeer ruime plaatsen. Toen wij aankwamen konden we s avonds ook nog genieten van een vers bereide pizza van de mobiele pizzeria. Sanitair is hartstikke goed en de speeltuin erg leuk met ook een grote ingegraven, veilige trampoline. We waren er maar kort omdat het niet langer kon maar hier komen we zeker een keer terug.

Familie de Boer - 17-11-2017
"Prachtig verzorgd terrein en voorzieningen""

Schoon en verzorgd ruined plaatsen

d. koorn - 17-11-2017
""

De Kriekenboogerd is puur genieten. Wij zijn er van zaterdagmiddag t/m maandagochtend geweest en het voelde als een ware vakantie. Bij aankomst was er al een uiterst warm onthaal waar de familie zichzelf zeer beleefd voorstelden en ons wegwijs maakten door het complex. Dit ging gepaard met een heerlijk bakje koffie en een toegankelijk gesprek over koetjes en kalfjes.
Bij aankomst viel het weidse uitzicht al direct op. De groene velden die zich uitstrekken zo ver het oog reikt geven een je een waar vakantiegevoel. 'S avonds kan je vanaf je kamer van hetzelfde uitzicht genieten, aangevuld door een heldere sterrenhemel. Ondanks alle ruimte en de oase van rust om je heen is er een behagen en warm gevoel.

Robin van den Oosten - 09-01-2018
"Prachtige camping!""

Wat hebben wij genoten tijdens de meivakantie op deze prachtige camping. De beheerders, familie van der Pligt zijn zeer gastvrije en behulpzame mensen. De kampeerplekken zijn ruim en het gras bijzonder mooi en groen.
Het 'nieuwe' toiletgebouw ziet er heel verzorgd en zeer schoon uit.
In de omgeving is het prachtig fietsen, we hebben verschillende veerpontjes en bruggen gehad.
Op deze camping komen we beslist nog eens terug! Een echte aanrader!

Simone & Paul Paalhaar - 11-05-2018
""

Geweldige tijd gehad op deze fijne locatie, bij de familie V/d Pligt is niets teveel, heel vriendelijk en prettig in omgang. schone sanitair ruimtes en keurig onderhouden staan plaatsen.

Henry en Wilma monster - 17-03-2019
"Mooie camping!""

Zeer vriendelijke, gastvrije beheerders. Mooi en schoon sanitair. Leuk, centraal gelegen speeltuintje. Super strakke grasmat.
Vriendelijke mede kampeerders. Heerlijk rustig.

Fam Broek - 10-06-2019
Deel ook je ervaring